EEN VIBREREND DINER

Het was tweede kerstdag en ik zat met Willem (mijn vriend), mijn ouders en mijn zusje aan het kerstdiner. Alles was eigenlijk zoals altijd. Mijn zusje had heerlijk gekookt, zeven gangen maar liefst. En wij konden rustig aanschuiven.

Er was echter één ding anders dan anders. Iets wat alleen Willem en ik wisten. Ik had namelijk niet een gewone slip aan, maar een vibrerende Sway Vibes string waar mijn vriend de afstandsbediening van had.

We hadden zoiets nog nooit eerder geprobeerd, maar op kerstochtend lag het opeens in mooi kerstpapier ingepakt onder de boom. We waren al eerder allebei tot de conclusie gekomen dat er wel iets meer pit in ons seksleven mocht komen, want met al die lockdowns en corona maatregelen was de sleur er een beetje ingekomen. Zo’n assertieve actie van Willem had ik alleen totaal niet aan zien komen. Ik had natuurlijk wel gelijk enthousiast gereageerd. Toen ik me ging omkleden voor het kerstdiner kon ik het dan ook niet laten de string gelijk onder mijn strakke zwarte jurkje te dragen. Willem was al onder de indruk toen ik omgekleed de trap af kwam lopen, maar keek nog blijer toen ik hem de afstandsbediening overhandigde.

En nu zat ik dus vol spanning tegenover hem aan de eettafel van mijn zusje. Hij had thuis alleen even snel getest of hij het deed, maar daarna nog helemaal niet gebruikt. Bij de eerste twee gangen zat ik nog vol spanning te wachten en kon ik me maar moeilijk concentreren op de gesprekken, maar na een tijdje vergat ik het speeltje een beetje en begon ik te ontspannen. De kerstmuziek stond zachtjes op de achtergrond, de wijn vloeide rijkelijk en het eten was heerlijk.

De Bospaddenstoelensoep werd geserveerd en ik wilde net mijn eerste hap nemen toen ik opeens iets tussen mijn benen voelde trillen. Ik verslikte me bijna in mijn soep en moest me vasthouden aan de rand van de tafel. Willem moest moeite doen om zijn lachen in te houden, maar toen voelde ik gelukkig dat hij hem iets zachter zette. Mijn moeder kletste ondertussen onverstoord door over haar traumatische supermarkt ervaring zonder ook maar iets door te hebben.

Bij mij stond alles in mijn lichaam inmiddels op scherp en ik had opeens alleen nog maar trek in één ding. Ik bleef Willem de hele tijd smekend aankijken niet wetende of ik nu juist wilde dat hij doorging of stopte. Het voelde heerlijk, maar ik kon me onmogelijk nog op het eten en het gezelschap concentreren. Willem zag mijn struggle en zette de Sway Vibes even uit. Een diepe zucht ontsnapte uit mijn mond en het duurde even voordat ik weer bij kwam. Ik merkte dat mijn hele broekje nat was geworden maar probeerde me weer te focussen op het kerstdiner.

Even lukte dat, totdat ik tijdens het traditionele kaasplateau opeens weer wat voelde trillen. Dit keer gelukkig rustig en langzaam opbouwend. Inmiddels was mijn zusje aan een lange monoloog begonnen en ik probeerde aandachtig te kijken en knikken terwijl ik voelde hoe ik begon te soppen in mijn toch al natte broekje. Ik voelde hoe ik moeite kreeg mijn adem onder controle te houden.

Ik bewoog mijn voet omhoog tussen de benen van Willem om aan te geven dat ik meer wilde. Langzaam wreef ik heen en weer en ik voelde hem door zijn broek heen hard worden.

Razendsnel bedacht ik hoe we verder konden gaan dan dit. Ik pakte mijn telefoon uit mijn tasje en deed net of ik een berichtje van mijn ex zag.

“Ow, Willem,” probeerde ik spontaan uit te brengen.

“Lize wil even ons even spreken voordat ze naar bed gaat. Zullen we boven heel even snel bellen?”

Willem begreep de hint direct en sprong op om naar boven te lopen. De anderen keken even verbaasd, maar gingen daarna weer door met hun drukke gesprek.